Access Bars İle Tüm Yaşam Bize Kolayca, Neşeyle Ve İhtişamla Gelir

Sonsuz bir varlık olarak sonsuz algılama, bilme, olma ve kabul etme haliyle hareket ederiz. Access’in amacı, sizin hayattan daha fazlasını almanız için, kendinizi açmanızı sağlar. Her zaman başka bir seçim yapma şansınız olduğunu hatırlamanızı sağlar.

Access Bars, Gary Douglas ve Dr. Dain Heer tarafından geliştirilen dönüştürücü bir çalışma olan ACCESS Enerji Transformasyonu’nun başlangıç çalışmasıdır. Hayatımızda daha çok berraklık, kolaylık, neşe, ihtişam ve bilinç yaratmak üzere tasarlanmış bir dizi araçlar ve süreçlerden oluşur. Hayatımızın her alanında “an“da kalabilmemizi ve “farkında “olmamızı sağlar. Bize farkındalık ve bilinç kazandırmak için tasarlanmıştır. Bilinç, daha fazla olanak, daha fazla seçenek ve hayattan daha fazlasını alabilmek için sürekli olarak farkında olabilme yeteneğidir. Access sizi, gerçekte olduğunuz sonsuz varlığın bilincinde olmaya ve olduğunu sandığınızın da ötesinde bir hayat yaratmaya davet eder.

Neden Access Bars?
Doğduğumuz andan itibaren ebeveynlerimiz, akrabalarımız, çevremiz, öğretmenlerimiz ve toplumumuz tarafından, aslında bize ait olmayan çeşitli yargılarla donatılıyoruz. Ve biz kendi gerçeğimizi, aslında kim olduğumuzu unutuyoruz. Yargılar her zaman hayatımızda kısıtlamalar yaratıyor. Hayatımızı bu kısıtlamalarla yaşamaya çalışıyoruz. Dolayısıyla, gerçekte değişmesini istediğimiz şeyleri değiştirme imkânımız olmuyor. Access’in araçları bize bu kısıtlamaları tamamıyla temizleme şansı veriyor. Access, yaşamımızda daha iyisi için, geniş bir temizleme yeteneğine sahiptir. Bulabileceğimiz en hesaplı ve en hızlı tekniktir. Bize sonsuz olasılıklar ve sonsuz yardımlaşmanın mümkün olabileceğini gösterir.

Access Bars’ın Faydaları
·        Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder.
·        Günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır.
·        Yaşamın üzüntülerini en aza indirir.
·        Aşırı kızgınlık ve öfke eğilimlerini azaltır.
·        Öfke, yorgunluk, tükenmişlik gibi duygular tarafından vücudunuzda oluşturulmuş blokajları çözer.
·        Duygusal iniş-çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar.
·        Psikosomatik rahatsızlıkları azaltır (sebebi tam olarak belli olmayan, psikiyatri ile ilgili rahatsızlıklar).
·        Depresyonu ortadan kaldırarak, neşeyi yaşamınıza geri döndürür.
·        Korkularınızın, fobilerinizin, endişelerinizin giderilmesini sağlar.
·        Enerjiyi arttırırken yıpranmayı azaltır. Bedenin yaşlanma hızını azaltır.
·        Yıkıcı düşünceleri kökünden söküp atar.
·        Kafanızın içinde sürekli konuşup duran gereksiz düşünce diyaloglarını susturur.
·        Huzur, güven ve iyi hal duyguları yaratır.
·        Hem rahatlamış, hem de enerjik hissetmenizi sağlar.
·        Hamilelikte kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.
·        Çocuklarda ve gençlerde sınav öncesi sıkıntı ve endişelerin giderilmesini temin eder.
·        Kendiniz ve diğer kişiler için zihninizde daha geniş bir kabullenme ortamı yaratmanızı sağlar.
·        Bu kabullenme duygusu sayesinde ilişkilerde düzelme sağlanır.
·        Kendinize koyduğunuz kısıtlamaları ortadan kaldırır, böylelikle, hayatınızın her alanında daha fazla olasılığa yer açmanıza olanak verir ve fırsatları kendinize çekmenizi sağlar.
·        Kendiniz için şu an kullandığınız enerjiden, daha fazlasını kullanmanızı sağlar.
·        Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu (ADHD) gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur.
·        Artan odaklanma, mantık yürütme, problem çözme, hayattan daha fazla keyif alma, işlerin daha kolay yürütülmesi, daha fazla kapasite ve fiziksel yetenek, artan farkındalık ve ruhsal gelişme sağlar.

Access Nasıl Çalışıyor?
Access’in başlangıcı, The Bars’dır. Beynimiz büyük bir kapasitör gibi çalışır. Elektrik şarjı tutar. Duygularımızın, düşüncelerimizin ve hislerimizin elektrik yükü vardır. Bunlar belirli noktalarda tutulurlar. Ne zaman bir şeye anlam yüklersek, önemli olduğunu düşünürsek, onu beynimizde depolarız. Tıpkı dev bir bilgisayarın hard diski gibi... Bars çalışması ile o noktalara enerji verip, orada oluşmuş manyetik alanı serbest bırakmayı deneyimliyoruz. Bars uygulaması, başımızda yer alan, 32 enerjetik şarj noktasına parmaklarla yumuşacık dokunularak yapılır. Bu noktaların aktive edilmesi ve enerji blokajlarının kaldırılarak, enerjinin bu noktalardan akıp gitmesi sağlanır.
Şifa, zaman, umut, farkındalık, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik, para v.s. ile ilgili düşünceleri, fikirleri, inançları ve kararları depolayan 32 enerjeti elektrik şarj noktalarında tıkanan enerjinin akışı sağlanınca, blokajlar çözülmeye başlar. Bu, sanki bilgisayarınızın hard diskinden eski ve işe yaramaz dosyaları silmeye benzer. Böylece yaşamımızda yaratmak istediğimiz yeni şeylere yer açmış oluruz.
Yaklaşık 1 saat süren Access-Bars seansı sırasında beyin dalgaları yavaşlar, çocukluktan gelen davranış biçimleri, inanç sistemleri ve bakış açıları temizlendikten sonra, hayatınızda daha çok “Var” olabilmeye “An’da” kalabilmeye başlarsınız. Yani, geçmişinizi geleceğinize yansıtmadan, tam anlamıyla geleceğinizdeki olasılıkları, kısaca hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Diğer Yöntemlerden Farkı: Neden Access Bars?
Access bilince erişim çalışmasının diğer tekniklerden farkı; diğer yöntemler gibi tek tek geçmiş olaylar ve hatıralarla ilgilenmemesi ve direkt olarak, merkezden, yani kendinizden yola çıkıp, tümden gelen iç gücümüzü fark ettirmesi ve bu merkezi dışarıya doğru yaymayı amaçlamasıdır. Minimum efor, tam akış, ve bilinçlilik sağlamak, bu sistemin özelliğidir.

Access Bars ile neler olur?
İç gücümüz açığa çıktığında, farkındalığımız genişler ve farkındalığımızın genişlemesi, iç gücümüzün artışını destekler. Böylece spiral halinde gelişip yükselen bir sıçrama döngüsü başlar. Access size nelere izin vermediğinizi ve KENDİNİZİ hangi örtülerle sarmalayıp gizlediğinizi fark ettirir. Bu ise köklü ve total bir dönüşüme sebep olur. 
Ve tüm yaşam, bize kolayca, neşeyle ve ihtişamla gelir.

 Didem İncedemir
didemincedemir@gmail.com

Kaynak: www.gencgelisim.com