10 Adımda Evrenın Sırlarını Keşfet


Benliğinle yaptığın enerji dalgaları gönderimi, frekanslar şeklinde bütün evrene yayılacaktır. Bu pozitif dalgalar, pozitif enerji çemberlerini oluşturacaktır; evrenle ve kendinle daha dengeli ve yeterli bir bilinçlilik düzeyi oluşturmanı sağlayacaktır.

1.      Yüksek evrensel  enerjilerin içinde toplandığı muazzam bir yükseliş dönemindeyiz. Bu enerji, bizim bütün hücrelerimize inanılmaz büyük bir hızla dağılıyor  ve SEN bu BÜYÜK SIRRIN içindesin. Hücrelerin bu enerjiyi içine alarak senin yüksek bedeninle evrenin bir diğer bölümünde, yasaları gerçekleştirmek adına enerji alışverişine geçtiler bile… Pozitif enerji dalgaların, evrenin dört bir yanında seninle ve ruhunla  beraberler…
2.      Sen EVRENSEL  bütünün bir  parçasısın... Ve yüksek  bilincine ulaştığın anda evrende ulaşamayacağın hiçbir olay, insan ve görünüş yoktur... Ruhunla ve bedeninle yaptığın düşünsel yolculuklar, zaman içinde  gerçeğe dönüşecektir. Çünkü  düşüncelerine artık evren yanıt veriyor… Tekâmülün  giderek  planlı bir şekilde ilerliyor…
3.      Sevdiklerini de bu enerji alanına  alabilirsen, yüksek enerji alanınla ulaşamıyacağın başka bir enerji alanı kalmayacaktır.
4.      Her ne kadar bedenin aciz olsa da, ruhunla yakaladığın bu büyük enerji transferi, evrendeki tüm kozmik enerjilerin bütünü şeklinde sana gelecek ve senden de evrene geri dönecektir.
5.      Bu olay  aslında cenneti bu dünyada yaşamaya benzer. Sen insansın ve kozmik varlığınla cenneti sonsuza değin içinde ve dış dünyanda yaşayıp, yaşatabilecek derecede olgun ve muazzam bir varlıksın. Cennet senin damarlarında gizli, ulaşabilirsin…
6.      Bütün uzaklıkları yakın, bütün yakınlıkları bir kılabilirsin. SENİN içindeki bu muazzam kapasite, “biz biriz” bilincini oluşturacak kadar olağanüstüdür. Ancak zihin, ruh, kalp üçgeninde mükemmel yapıya ulaşman için, içindeki bütün nefret oklarını evrenin sonsuzluğunda eritmelisin.
7.      Enerji merkezlerini evrendeki bütün güzelliklere açmanın zamanı geldi. Unutma ki sen evrensin, evren sensin.
8.      Işığı, sesi, renklerini içinde hisset. Kendi rengini belirle. Kendi sesini evrende büyüt, ışığını içine çek ve sonra evrene geri gönder.
9.      Unutma: Arınma dönemindesin, sen arındıkça güzelleşeceksin.
10.  Sonsuz mutluluk, huzur, sevgi senin doğanda var.
DOĞANA KUCAK AÇ!
Yelda Gökalp-Aydın    
www.mihribanyeldagökalp.com

Kaynak: www.gencgelisim.com