Sorunlarınızın Üstesinden Gelin!



Aşk acısı mı çekiyorsunuz? İş hayatınız istediğiniz gibi gitmiyor mu? Sınavlarda bir türlü başarılı olamıyor musunuz? Kilolarla başınız dertte mi?Belki de hiçbiri değil!Hatta sizin derdinizi kelimelerle anlatmak imkansız.

Görünüşünüz, sorumluluklarınız, aileniz, eşiniz, iş yaşamınız, ödevleriniz, hatta geçmişiniz… Tüm bunlarla ilgili olumsuz yargı ve varsayımlar beyninizi istila etmiş durumda:“Eşim beni anlamıyor. Patronum benden nefret ediyor. Öfkemi dizginleyemiyorum.Ruh eşimi asla bulamayacağım. Ne kadar çalışsam da yüksek not alamıyorum.”
Bunlar gibi daha pek çok negatif telkin bilinçaltınızı bir çöplüğe çevirmiş. Bu çöplüğün yarattığı kötü kokular ve çıkmaz sokaklar ortasında yolunuzu bulamıyorsunuz haliyle. Ancak probleminiz ne olursa olsun, ona bakış açınızı değiştirerek baktığınızda bir fırsat, hatta bir avantaj olarak size gülümsediğine şahit olacaksınız.Yeter ki problemin esiri değil, çözümün dostu olun. Bunun yolu da kendi yarattığınız negatif telkinlerin yerini pozitif telkinlerle değiştirmek.
Başa çıkamadığınız tüm kaygıları beyninizden söküp alacak, ruhunuzu hayallerinize ulaşmanızı engelleyen blokajlardan kurtaracak Telkin CD’leriyle yaşam geminizin dümenini ele geçirmeye hazır mısınız? Tek yapmanız gereken, sorunu tespit edip doğru Telkin CD’sini seçmek ve 21 gün boyunca ara vermeden dinlemek!
Söylenenleri tekrarlamanıza ve ezberlemenize gerek yok. Sadece dinleyin. Çünkü bilinçaltınız sizin yerinize çalışacak ve bir zamanlar oraya kaydettiğiniz tüm negatif telkinleri silip, dinlediğiniz pozitif telkinleri yerleştirecek.Böylece yaşamınız olumlamanın ve iyi niyetin sonsuz gücüyle hak ettiği ışıltıya kavuşacak.
Siz dinleyin, bilinçaltınız sorunu kökünden çözsün.

Lilay Koradan
Dahi Beyin Blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder