İnsandaki Güç



Evet insan gerçekten bütün varlıkların en önemlisi ve kainatın özüdür.
İnsanla ilgili şu bilgiler oldukça ilginçtir.
İnsanda ancak mikroskopla görülen hücrenin içinde bulunan çekirdekteki bilgiler çözülse ve yazılacak olsa her biri 20 bin sayfadan oluşan 44 ciltlik bir eser meydana gelir.

İşte biz bunları yazarken insanın bütün varlıklardan farklılığını tekrar etmenin yanında onda müthiş bir potansiyelin de olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Gerçekten insanda kullanılmayı bekleyen ancak kullanılmadığı sürece saklı kalan bir güç vardır.
Bilim adamları kainatta bulunan 106 element çeşidinin insanda olduğunu ortaya koymuşlardır. Bu yüzden insanın bir atom bombası gibi patlaması, 3 bin derecede (bazıları 5 bin diyor) erimesi mümkündür. Ayrıca insanın durduk yerde yanması ve kül olması mümkündür. Bunları düşününce başdöndürücü bir enerjiye ve potansiyele sahip olan insanların bu enerjiyi ortaya çıkarmamasına hayret etmemek mümkün değildir.
İşte insandaki bu enerji kullanıldığı vakit akıl almaz derecede durumlar ortaya çıkmaktadır.
İşte bunlardan birisini Marlo Morgan “Bir Çift Yürek” adlı eserinde anlatır. Kızılderililerle ilk karşılaştığında onların aralarında hiç konuşmadıklarını görür ve oldukça şaşırır. mihmandarına sorar, Mihmandar: “Evet, konuşmazlar.” der. Yazar nasıl anlaştıklarını sorunca da; mihmandar şu ilginç cevabı verir: “Bizler yalan söylemeyiz, dilimizle konuşmayız ama zihinlerimizden birbirimizle konuşup anlaşabiliriz.”
Demek ki insandaki potansiyel güç kullanılırsa konuşmadan anlaşmak bile mümkün olacaktır.

NLP ile Başarı/Yücel Gökmen/Akis Kitap
Dahi Beyin Blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder