Telkin CDler Nasıl İşe Yarar?

Bazen hayatımız çok zor hale gelir. Bütün sıkıntılar üst üste biner ve çekilmez olur. Oysaki hayatımızı güzelleştirmek, günümüzü güzel güzel yaşamak isteriz.
Peki bizi bunu yapmaktan engelleyen nedir?
Neden sorunlarımızın üstesinden gelirken çok zorlanırız.
Bunun birçok cevabı olabilir. Ama tüm cevapların daha derinin de saklı olan bir cevap var ki o da: Bilinçaltı.

Evet, bilinçaltımızda dağ gibi birikmiş olan korkularımız, endişelerimiz, sakıntılarımız, umutsuzluklarımız hayatımızdaki sorunların en temel nedenidir.
Etrafımıza bir bakalım. Birçok insan sıkıntılı ve problemli yaşıyor hayatı. Ama az da olsa bazıları var ki, hiç bir şey umurlarında olmuyor. Gün boyu neşeliler. Her zaman sorunlarıyla dalga geçebiliyorlar. Onlarla bizim aramızdaki fark ne?
Çocukları düşünün, anneleri onları dövse bile beş dakika sonra gelip annelerine sarılırlar. Hiçbir şey olmamışçasına hayatlarına devam ederler. Neden? Çünkü onların bilinçaltları tertemizdir. Henüz sorunlar, problemler bilinçaltlarına dağ gibi yığılmamıştır. Sorunları büyütmezler, kin tutmazlar.
Ama biz öyle miyiz, hayır. Durmadan içimizde olumsuz düşünceler, problemler biriktiriyoruz. Gün geliyor, bilinçaltımızdaki kötü düşünceler öylesine büyüyor ki artık zihnimiz ve bedenimiz onlarla mücadele edemeyip yenik düşüyor. Ondan sonra da hayat bize hep kötü görünüyor, sorunlu görünüyor.
Hayatımızı güzelleştirmenin ilk yolu bilinçaltımızı temizlemek! Temiz bir bilinçaltı ile yaşamak. Ve iyi, güzel, pozitif düşünceleri eski kötü düşüncelerimiz ile değiştirmek.
Bunu nasıl yapabiliriz diye sorduğunu duyuyor gibiyim. Evet nasıl yapabiliriz?

Öncelikle inanarak ve işe koyularak.
Bu konuda hazırlanmış telkin cdleri bizim en büyük yardımcımız olabilir. Telkin cdleri dinlendikçe bilinçaltımızdaki olumsuz düşünceleri yenileri ile değiştirirler. Böylelikle olumsuz düşünceler gider ve yerine pozitif düşünce ve inanışlar gelir.
Şimdi hemen telkin cdleri alıp hayatınızı değiştirmeye başlayabilirsiniz. Hipno dinamik teknikle hazırlanmış Telkin CDler bilinçaltınızı temizlemede size fazlasıyla destek olacaktır. Telkin CDler hakkında her türlü bilgi için www.telkincdler.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
*
Lilay Koradan /Telkincdler.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder