Erkekler İçin Burçlardaki Aşk Uyumu


KOÇ KADINI:

Gururlu, kendine özen gösteren, canlı, tutkulu ve çekici KOÇ kadını sevginin kutsallığına çok değer verir, sahiplenici ve kıskançtır.
Sevdiği insanı kimse ile paylaşamaz. Beğenilen ve bundan hoşnutluk duyan bir doğaya sahiptir. Kendini üstün bulur ve son derece zekidir.
KOÇ kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Koç kadını ile aşk hayatınızın uyum içinde geçmesini istiyorsanız onun özgürlüğünü kendine özgü davranışlarını değiştirmeye çalışmamalı ve ona karşı sabırlı davranmayı bilmelisiniz. Karşınızdakinin Mars’ın kızı olduğunu aklınızdan çıkarmayın ve onu şüpheye düşürecek davranışlardan uzak durun. Sevginizi her fırsatta dile getirin. Onun yanındayken herhangi bir şeye dikkatiniz yönelirse bir anda öfkelenerek şiddetli tepkiler verebilir. Koç kadınları güçlü ve mevki sahibi erkeklere ilgi duyarlar. Fiziksel görünüşte onlar için önemli olan erkeğin karizmatik olmasıdır. Anlamlı bakışlar  ve etkileyici bir ses tonu gibi…
BOĞA KADINI:
Yeryüzüne güzellik getiren Venüs’ün kızları Boğalar, son derece dişi, güvenilir, dürüst ve aşka aşık kadınlardır. Güzellikleriyle girdikleri her yerde dikkat çekerler. Aşık oldukları an da yaşama bakış açıları ben duygusundan uzaklaşır, herşeyde biz vardır artık. Son derece fedakarlardır. Feminen güzelliklerden hoşlanan bu kadın bulunduğu yere düzen, huzur ve güzellikler getirir.
BOĞA kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Duygusal yönü çok gelişmiş olan Boğa kadınını kırmamaya özen göstermelisiniz. Kırıldığını belli etmeyi zayıflık olarak değerlendirdiği için bunu ifade etmeyecek, kendini geri çekecek ve bunu asla unutmayacaktır. Onu asla kıskandırmaya kalkmamalısınız. Yersiz kıskançlıklar yapmayan ve yapılmasından hoşlanmayan bir Boğaya bunu yaptığınız anda dünyanızı tersine çevirebilir. O sabırlı ve sağduyulu kadından eser kalmayabilir. Ona olan ilginiz azaldıysa ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorsanız dürüstçe bunu söylemeniz yeterlidir. Sorgulamadan, neden – niçin aramadan sevilmediği bir ilişkide kesinlikle ısrarcı olmaz. Onunla huzurlu bir yaşam sürdürmek istiyorsanız güvenini sarsmaktan kaçınmalı ve onun güçlü kişiliğine saygı duymalısınız.
İKİZLER KADINI:
Son derece etkileyici, parlak bir zeka ve hareketli bir yapıya sahiptirler. Çekici, konuşkan, espritüel, cana yakın, herkese karşı hoşgörülü, tatlıkonuşması ile ikna gücü yüksek karakterlerdir. Etrafında pek çok erkek hayranı vardır. Merkür’ün kızları kolay kolay aşık olmaz. Seçicidir, duygularıyla mantığı arasında dengeyi sağlar, sonu olmayan birlikteliklerin peşinden gitmekten hoşlanmazlar. Oldukça şanslı kadınlardır.
İKİZLER kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
İkizler kadını, girdiği her ortama kolay adapte olur ve nerede nasıl davranması gerektiğini bilerek hareket eder. Çok sayıda arkadaşa sahip İkizler kadınını arkadaşlarından, sahip olduğu çevreden koparmaya çalışmak isterseniz bunu bir an için yapsa da isyan bayrağını çekecektir. Çok yönlü oluşu birden fazla konuya ilgi duymasını sağlar, onunla fikir alışverişleri yapmalı, sizi rahatsız eden bir durum söz konusu ise bunu açık açık konuşmalı, surat asarak fiziksel davranışlarla belli etmeye kalkışmamalısınız. Oldukça bakımlı olan İkizler kadının zarifliğini, giyim tarzını övmelisiniz. Söylediklerine kayıtsız kalıp tepkinizi olumlu ya da olumsuz göstermezseniz sizi bırakıp gidebilir.
YENGEÇ KADINI:
Hassas, duyarlı ve romantik, merhametli, şefkatli ve duygulu Ay’ın temiz ruhlu kızları son derece sezgiseldir. Kendi ile ilgili konularda gizliliğe oldukça önem verirler. Sevdiklerine karşı her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdırlar. Sevgiye büyük önem verirler. Aşkta karşısındaki insana güven duyması zaman alır. Fiziksel güzelliğine düşkündür fakat kendini sürekli eleştirmekten de vazgeçmez. Ev ve aile yaşamına çok önem verir, günübirlik ilişkilerden kesinlikle hoşlanmaz.
YENGEÇ kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Ay’ın tüm parlaklığını ruhlarında taşıyan Yengeç kadınları, güvenebileceği iradeli ve güçlü erkeklerden hoşlanır. Onunla uyumu yakalayabilmek için endişelerine, karamsarlığına alışmalı ve bu halini yargılamamalısınız. Ona karşı her zaman dürüst davranmalısınız. Üstün sezgisel gücü sayesinde kendisine yalan söylendiğini hemen anlar. Duygularına her zaman önem verin. Bunun tersini yaptığınızda kırılacak, tam anlamıyla içine kapanacak ve ona ulaşmanıza izin vermeyecektir. Sevginizi her zaman, her yerde ifade edin. Bunu duymak onun size olan ilgi ve sevgisini büyütecektir. Her hangi bir zorlukla karşılaştığında yanında olun ve ona cesaret verip ona olan güveninizi sıklıkla vurgulayın. Gelip geçici bir hevesle ona yaklaşıyorsanız yanlış adrestesiniz çünkü o havai değildir ve sevgiyle beslenen ruhu bu tarz ilişkiler içine girmesine müsaade etmez.
ASLAN KADINI:
Cesur, irade sahibi, kendinden emin, güzellikleri ile ışıldayan Güneş’in kızları; dikkat çekmekten oldukça hoşlanırlar. İnanılmaz bir enerjiye sahiptirler. Bu cazibeli kadın giyimine her zaman itina gösterir, lükse ve yaşamın güzelliklerine düşkündür. Kendi gibi güçlü, yaşam şartları yüksek karizmatik erkeklerden hoşlanır.
ASLAN kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Aslan kadınına ilgi duyuyorsanız herşeyden önce ona saygı duymalı ve dürüst davranmalısınız. Yalandan nefret eden bu kadın, mert olduğu için karşısındaki insandan da bunu bekleyecektir. Ondan hiçbir şey saklayamayacağınızı bilmelisiniz. Böyle bir durum söz konusu olduğunda sizi izleyerek duygularını hiç belli etmeyecektir ve sizin bunu fark etmediğinizi düşünerek davranışlarınızı sürdürmenizden son derece keyif alacaktır. Bu akıllı kadın hiç beklemediğiniz anda maskenizi düşürerek sizi hayatından çıkaracaktır. Sanatçı bir ruha sahiptir, onu eğlendirmeyi güldürmeyi ve size güven duymasını sağladığınızda yaşamının vazgeçilmez bir parçası olmanız kaçınılmazdır.
BAŞAK KADINI:
Merkür’ün iyi niyetli edebi yönü gelişmiş, temiz, hoşgörülü, saf, dürüst, temiz ruhlu kızları, oldukça yönlü kişilerdir. Bu kadın kişiliği güçlü erkekleri tercih eder. Hayatın güzelliklerine düşkün sürekli kendini geliştiren, zeki ve  aynı zamanda çekingen bir doğaya sahip Başak kadını duru güzelliği ve insanlara olan yaklaşımı ile her zaman kendine saygı duyulmasını sağlamayı becerir.
BAŞAK kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Başak kadınıyla uyumu yakalamak istiyorsanız herşeyden önce temizliğinize özen göstermeli, her zaman şık ve pırıl pırıl olmalısınız. Ona her zaman yapabileceğiniz sözler vermelisiniz. Size olan güveni bir kez sarsıldığında bu ilişkiden size hissettirmeden el çekerek hayatınızdan sessizce çıkıp gidecektir. İşi, giyimi gibi konularda onunla ilgilenmeli, zevklerini anlayarak hareket etmelisiniz. Birlikte geçireceğiniz aktivitelerle ona süprizler yapmalısınız. Ona maddi güven vermeli ve bu konularda fikrine önem verdiğinizi hissettirmelisiniz. O konuşurken sözünü kesmemeli ve fikirlerini sonuna kadar paylaşmasına izin vermelisiniz.  Bu şekilde davranmazsanız kırılacak ve kendisine önem vermediğinizi düşünerek sizden uzaklaşacaktır.
TERAZİ KADINI: Tanrıça Venüs’ün derin hislerini fısıldayarak konuşan güzellikleri ile dünyayı renklendiren asil kızları, güzel yüzleri, zarif ve anlayışlı tavırlarıyla hemen herkesi etkileri altına alırlar. Dost canlısı, sessiz, dengeli, uyumlu, kibar ve güzelliklere düşkün yapılarıyla insanların takdir ve güvenini kolaylıkla kazanır ve bunu layıkıyla taşıyarak hareket ederler. Venüs’ün tüm cazibesini taşıyan özel insanlardır.
TERAZİ Kadını ile aşk uyumu için Astrolojik şifreler:
Terazi kadını yaşamın tüm güzelliklerine düşkündür. Onu kazanmak çok kolay değildir. Derin ve anlamlı bakan gözlere sahip zeki ve güçlü bir erkek ona çekici gelecektir. Çevresinde oldukça fazla hayranı vardır fakat ona yaklaşmanız için dikkatini çekmeyi başarmalı ve buna müsade etmesini sağlamalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda onu ihmal etmemeli, daima ona olan sevginizi dile getirmelisiniz. Küçük bir çocuk gibi şımartılmaktan hoşlanacaktır. Birlikte seyahetlerden çok zevk alacaktır. Onunla birlikteyken başka bir kadına gözünüzün ucuyla bile bakmayı denememelisiniz. Özel günlerinizi kesinlikle atlamamalı ve onun için özel organizasyonlar düzenleyerek ona verdiğiniz değeri göstermelisiniz. Ayrıca hiç beklemediği anlarda ona göndereceğiniz bir buket çiçek size olan aşkının daha da artmasını sağlayacak önemli bir faktördür.
AKREP KADINI:
Marsın çekiciliği Plüton’un inatçılığıyla Zodyak’ın Amazon ruhlu kadınları büyüleyici bir güzelliğe sahip olmasalar bile tavır ve davranışlarıyla erkeklerin ilgisini çekmeyi başarırlar. Yüksek standartları ve rahat bir yaşamı severler. Çevreleri oldukça geniştir. Kendilerine saygı duyulmasından fikirlerine başvurulmasından hoşnutluk duyarlar. Sevdiği insanları kıskanır hele bu kişi beraber olduğu insansa bir dedektif gibi davranarak hiç fark ettirmeden sürekli takip halinde olmayı başarır.
AKREP kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Sevdiğiniz kadınla uyumu yakalamak istiyorsanız ona karşı mert olmalısınız. Ona istediği yaşama sağlamaya çalışmalı ve asla duygularıyla oynamaya kalkmamalısınız. Onun güvenini kazanmayı başarmalısınız. Üstün yanlarınızı rahatsız etmeyecek şekilde belli etmeli, emir altına girmeyeceğinizi de ilişkiye başlarken ifade etmelisiniz. Size olan ilgisini sürekli üzerinizde tutmak için onda merak uyandıracak tavırları da akıllıca sergilemelisiniz. Sevdiği erkekler gurur duymaktan hoşlanır. Zodyak’ın en kıskanç dişilerinin baskıcı tavırlarına karşı kendinizi savunmada yetersiz kalırsanız başınıza gelebilecekleri tahmin bile edemezsiniz. O her zaman “Ya Hep Ya Hiç” diyerek hareket edecektir. Size tam anlamıyla bağlandığında bu cesur kadın sizin için herşeyi gözünü kırpmadan yapabilir tabii bunun olumlu ya da olumsuz olması tamamen sizin ona yaşattıklarınızla ilişkili olarak gelişecektir.
YAY KADINI:
Bolluk ve bereketin temsilcisi Jüpiter’in asi, cesur, bağımsız, zeki ve yüksek iradeli kızları, Yay kadını sevgi konusunda oldukça cesurdur. Son derece candan içten ve samimidir. Onun yüzünde hiçbir zaman bir maske göremezsiniz. Dostluklara çok önem verir. İlişkilerinde son derece güvenilirdir. Arkadaşlıklarla dostluğu birbirinden ayırt ederek hareket eder. Ailenin kutsal yapısına saygılı, bu yönde değerleri gelişmiş bir karakterdir.
YAY kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Yay kadını sadece severse fedakarlık yapacaktır. Beraber olduğu insana güvenmek ve sevgisinden emin olmak onun için çok büyük önem taşır. Fiziksel çekiciliğe önem verir. Davranışlarınızı test eder, onunla birlikte katıldığınız ortamlarda akıl oyunlarıyla tepkilerinizi kontrol eder. Ona kendinizi olduğunuzdan farklı anlatmaya kalkışırsanız sadece kendinizi kandırırsınız. Parasal konularda kendisini tenkit etmeye kalkmadan tavsiyelerde bulunmalısınız. Onun sevgilisi olmaktan önce dostu olmayı başarmalısınız. Uzun sohbetler, farklı konularda birlikte yapılan araştırmalardan hoşnutluk duyacaktır. Size tam anlamıyla açılabilmesi için onu dinleyin, söylediklerine önem verdiğinizi hissettirin. Sevginizden şüpheleneceği tavırlar sergilemekten uzak durun, bunu fark ettiği an da sizi ne kadar severse sevsin affetmeyecek ve yaşamında yer almanıza izin vermeyecektir.
OĞLAK KADINI:
Yıldızların öğretmeni Satürn’ün soğuk görünüşlü gizemli kızları, sabırlı, zeki, inatçı ve çalışkan bir doğaya sahiptir. Güçlü görünmekten hoşlanan duygularını kolay kolay açığa vurmayan farklı bir gizemi ruhlarında taşıyan, ailesine bağlı, muhafazakar ve sadık karakterlerdir.
OĞLAK kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Oğlak kadını üstün varlıklı, dürüst, hitabeti güçlü erkeklere ilgi duyar. Dikkatli hareket etmeyi seven Oğlak kadınları oldukça şüpheci yapılarından dolayı kolay kolay güvenemezler. Zeki, nezaket sahibi ve iyi niyetli tavırlarınızla onun kalbini fethedebilirsiniz. Önemli işlerinizde ona danışmanız gururunu okşayacak ve kendini size daha yakın hissetmesini sağlayacaktır. Bunu geçekleştirdiğinizde sizin yükselmeniz için tüm benliğiyle yanınızda olacaktır. Özellikle iş hayatınızla ilgili konularda sizin göremediğiniz ayrıntılarla başarılı olmanız için fikirleri size yön gösterici olacaktır. Duygularını ifade etmeyi zayıflık olarak görebilir ve size açılması zaman alabilir. Bu tavrını anlayışla karşılamalı ve bu konuda onu suçlamamalı; hisleriyle mantığı arasında kaldığının bilince vararak sizin yanınızda kendini rahat hissettirecek ortamları sağlayabilmelisiniz.
KOVA KADINI:
Değişimlerin efendisi Uranüs ve onun otoriter kardeşi Satürn’ün sıra dışı kızları; dahi sayılacak kadar zeki, insancıl, orijinal karakterde, hırslı gururlu, güzel ve çekici Kova kadınları. Zekası, güzel konuşma yeteneği ve sıra dışı yaklaşımlarıyla her zaman ilgi çekmeyi başarır. Dostluklara önem verir, sır tutar, arkadaşlarının kötü zamanlarında yanında olur ve desteklerini esirgemezler.
KOVA kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Her dediğine evet diyen bir erkek ona sıkıcı gelecektir. Gururuna çok önem verir, gururunu kıracak bir söz davranışla karşılaştığında hiç düşünmeden arkasını dönüp gidecektir. İşi ve kariyeri onun için çok önemlidir. Bu alanda onu kısıtlamamalı, sadece sizinle iş hayatı arasındaki dengeyi kurmasına özen göstermesi gerektiğini uygun bir dille ifade etmelisiniz. Ona karşı her alanda cömert olmalısınız. Cimri insanlara tahammülü yoktur. Değişik yerler görmekten keşfetmekten çok hoşlanır onunla birlikte ilgi alanlarınız değişecek ve yaşamınız oldukça renkli ve hareketli bir hale gelecektir. Özel yaşamının deşifre edilmesinden hiç hoşlanmaz onunla ilgili bir sorunla karşılaştığınızda bunu kendi aranızda çözmeye çalışmalı ve kendi başınıza bilgisi olmadan yakınlarıyla ya da arkadaşlarıyla paylaşımlarda bulunmamalısınız. Özgürlük duygusunu örselemesi zaman alabilir bu kadını istemediği hiçbir şeyi zorla yaptıramayacağınızı bilmelisiniz. Hitap tarzınız ve ses tonunuz isteklerinizi yaptırmanız yönünde çok önemli bir şanstır sizler için.
BALIK KADINI:
Mistik gezegen Neptün ve Jüpiter’ in şefkatli uyumlu cana yakın duygulu kızları; hayatta en önem verdiği şey aşktır. Sevdiği ve sevildiği sürece var olan konforlarını ikinci plana atabilir. Sevdikleri için son derece özverilidir. Balık kadını son derece dişidir. Duygusal olarak olaylardan çok çabuk etkilenir ve bir anda kendine ve karşısındakine haksızlık etmeye başlayabilir. Ruh halindeki dalgalanmalar gündelik yaşamını da oldukça derinden etkiler.
BALIK kadını ile aşk uyumu için astrolojik şifreler:
Balık kadınıyla uyumlu bir beraberlik yaşayabilmek için ona olan sevginizi ispatlayacak herşeyi yapmalısınız. Güzel hediyeler, romantik yemekler duygularınızı ifade eden kendi yazdığınız şiirler değerli hediyeler ve göstereceğiniz anlayışla sevgisini kazabilirsiniz. Onun verdiği duygusal tepkilere aynı şekilde karşılık veren bir erkekseniz, işiniz oldukça zordur. Kendinize saygı duymasını sağlamalı zaman zamanda koruyucu tavır ve kurallarınızla size ait olduğunu ona hissettirmelisiniz. Ortada hiçbir sebep yokken sizi kıskanıp göz yaşlarına boğulabilir. İşte böyle bir durumla karşılaştığınızda soğukkanlılığınızı koruyarak onun ruhuna inebilmeli, sakinleştirerek kapıldığı gereksiz endişelerden sıyrılmasına özen göstermelisiniz. Bunu başardığınızda o size tüm kalbiyle bağlanacak ve sizi mutlu etmek için elinden geleni fazlasıyla yapacaktır.
NOT: Değerlendirmelerinizi Yükselen ve Ay burcunuzla birlikte yapınız. 
  • Astrodeh A Şenay Yangel Astrolog