Zihinde Canlandırma Egzersizlerine Örnekler-4



Örnek Egzersiz -  4
Sizin sürekli çözemediğiniz ve öğrenemediğiniz bir konu var. Gelecek sefer tekrar oturup çalışacaksınız ama artık siz, eski siz değilsiniz. Bu konuyu da düzelttiniz mi, zihinsel olarak güçlü durumdasınız. Konuya hâkimsiniz.  Artık yönlendirilen değil, yönetensiniz. Konu tamamen kontrolünüzde. Zor sorular karşınıza çıkıyor bu konuyla ilgili ama siz o soruları da çok kolay bir şekilde yapıyorsunuz. Siz son derece sakinken, bu konuda arkadaşlarınız hatalarından dolayı sürekli sinirlenip paniğe kapılıyorlar.  Siz ise daha kontrollü ve rahatsınız.

Eskiden çözmek için bir hayli uğraş verirken, şimdi ne kadar kolay çözüyorsunuz. Yapabileceğinizin en iyisini ortaya koymaya kilitlendiniz. Kazanmayı bu çabanın sonucunda oluşan bir durum olarak görüyorsunuz. Yani kazanmak bir amaç değil, yalnızca sonuç. Kendinizden eminsiniz. Bütün bu konuyla ilgili bilgilere hâkimsiniz. En zor sorular bile çok kolay. İstediğiniz gibi çözüyorsunuz. Artık bu konuyla ilgili çözemeyeceğiniz soru yok. Artık karşınızda her soruyu yaptığınız bir konu var. Bir şeyin çok istendiğinde olabileceğini kendinize kanıtlamış oldunuz. Kendinizi tebrik ediyorsunuz. Ses tonunuz güçlü ve tok, bakışlarınız kararlı.
Önünüzde daha parlak, güvenli bir gelecek sizi bekliyor. Size güvenen herkes sizi coşkuyla selamlıyor ve siz de tebrikleri kabul ediyorsunuz.

Kaynak: www.gencgelisim.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder