“Telkin CD’leri” Mucize mi, safsata mı?







Son zamanlarda hemen hemen her yerde, “yeni çağın büyüsü” olarak adlandırılan bir telkin fırtınasıdır gidiyor. İlgili ilgisiz herkes mutlaka bir şeyler duymuştur. Kimine göre bir kandırmaca, kimine göreyse bir mucize olan bu konu birçoğumuz içinse hala bir fenomen. Peki ama nedir bu telkin mucizesi, nasıl yapılır, nelere faydalıdır ya da bize neler kaybettirir? Eğer sizin de bu konu hakkında yeterince bilginiz yoksa, okumaya devam edin.
Telkin, Arapça kökenli bir kelime ve “bir duygu ya da düşünceyi karşı tarafa aşılama ya da empoze etme” manasında kullanılıyor. Amacı sizi bir konu hakkında yönlendirmek ve vermek istediği mesajı size zamanı geldiğinde uygulatmak. Tabi bunu yaparken sizin algınız yani bilinciniz dışında yapmak. Zira işin içine bilinciniz girdiğinde bir sürü kısıtlama sorgu ve istatistik de işin içine giriyor. Çünkü, bilinç yargılara varmak için o zamana kadar öğrendiği tüm yargı çeşitlerini kullanıyor. Ama bilinçaltı öyle değil… Bilinçaltı herhangi bir şekilde kendisine sunulan mesajı, herhangi bir yargılama ya da sorgulama yapmadan uyguluyor, yani verilen emre itaat kesin.
Subiminal, yani eşik altı tabir ettiğimiz bu mesaj verme işlemine kabaca “tohumlama” deniyor. Bu telkin cd’leri ile bilinçaltına yapılan bu “tohumlama” işlemi, ihtiyaç hâlinde filizlenip size istediğini yaptıran bir emir komuta zincirine dönüşüyor. Bu yüzden son derece etkili ve aynı zamanda bir o kadar da tehlikeli bir sonuç. Zira isteyerek ya da bilerek yapılan bu telkinler gibi, sizin algılayamadığınız bir yolla yapılabilecek bir tohumlama da sizi bilmeden bazı şeylere mecbur ya da bağımlı hâle getirebilir. Bir markaya aşırı düşkünlük ya da bazı içeceklere fazlaca bağlılık bunun sonucu olabilir.
Bilinçaltı telkin cd’leri bilincinizin algılayamadığı, ama bilinçaltınızın kaçırmadığı bir frekanstaki sistemle çalışır. Örneğin bilinciniz bir müzik parçasını zevkle dinlerken aynı müziğin içine gömülmüş telkinler de bilinçaltınıza bir oya gibi işlenir. Bu mesajlarsa, ihtiyaç olduğu durumlarda kesin yargı ve emirler olarak bedeninizin ve beyninizin emrine sunulur. Konu ile ilgili bir eyleme yön verileceği ya da konu ile ilgili bir hükme varılacağı zaman, bilinçaltı mesajı raflardan çıkararak sizi yani beyninizi yönlendirir.
Bir mucize gibi değil mi? İstediğiniz bir mesajı ya da kurtulmak istediğiniz bir zayıflığınızı gidermek için tek yapmanız gereken bilinçaltınıza gerekli mesajları bir oya gibi işlemek. Geri kalanı tamamen bilinçaltınızın işi… O her şeyi hâlleder ve size başarıyı yudumlamak kalır. Tabi bu uygun şartlarda ve profesyonel kişilerce hazırlanan telkin cd’leri için geçerli. Böyle hazırlanan cd’ler bir reçete gibi sizi başarıya götürürken, bilmediğiniz ya da tanımadığınız kişilerce gelişigüzel hazırlanan cd’ler ise, sadece umutlarınızı sömürmekle kalır.
Unutmayın! Beyninizin kozmik odasına bilmediğiniz kişileri almanın faturası bazen çok ağır olabilir. Önünüzdeki bu şansı iyi ya da kötü kullanmak tamamen sizin elinizde… Bu işi Merlin’in sihirli değneği gibi düşünün, iyilik içinde kötülük içinde sallamak sizin elinizde... Kullandıktan sonra oluşacak sonuçlar sizin için ödül ya da ceza olabilir...
Tercih sizin...




Serkan Ertem



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder